Garantie, voorwaarden en copyright

Garantie

Omdat een gezond mens per dag 80 à 100 haren verliest, is het mogelijk dat er na verloop van tijd hair extensions mee uitvallen. Om deze reden bieden onze hairstylistes u een eenmalige garantie om tien of meerdere hair extensions die in de eerste maand zijn losgeraakt kostenloos terug te zetten. U moet de losgelaten hair extensions overigens wel bewaren. U moet zelf binnen deze maand reageren, want daarna vervalt deze garantie. Reageert u na het maandtermijn, lees dan de voorwaarden.

Voorwaarden

Uw haar moet minimaal 15 à 20cm zijn om een goed resultaat te behalen.
Indien het haar speciaal voor u wordt besteld moet worden voor bijvoorbeeld een afwijkende kleur, vragen wij u een aanbetaling van de 50% van het totaal bedrag. U ontvangt hiervoor een bewijs van betaling.
Afzeggen van gemaakte afspraken gelieve 48 uur van te voren mededelen: telefonisch, sms of email. Kosten waar u rekening mee moet houden wanneer u buiten de garantie reageert zijn op basis van een uurtarief.

Hair extensions verwijderen

Het is zeer belangrijk om uw haren goed volgens de adviezen van onze hairstylistes te verzorgen en de hair extensions niet langer te dragen dan het geadviseerde termijn. Dit om vervilting (klitten) bij de hoofdhuid te voorkomen. Heeft u bij het verwijderen van de hair extensions meer klitten dan gebruikelijk dan neemt dit erg veel tijd in beslag om deze verwijderen. Hierom zullen bij het uithalen dan ook eerst de extensions worden verwijderd tegen het vastgelegde verwijdertarief van € 0,40 per pluk en daarna de klitten volgens uurtarief worden verwijderd. Uw hairstylist zal van te voren mededelen of dit uurtarief ook voor u geldt, zodat u tevens de keuze heeft om de klitten zelf thuis te verwijderen.

Uurtarief

Het uurtarief om uitgevallen hair extensions terug te zetten is € 15,00. Wij hanteren hetzelfde bedrag voor het verwijderen van klitten.

Copyright

Er is veel tijd en geld gestoken in de opmaak en inhoud van deze website. Ook is er veel tijd in de samenstelling en onderzoek gegaan om een zo uniek en compleet mogelijke website te crëeren. De inhoud van deze website is onze intellectueel eigendom en mag niet zonder toestemming worden gekopieerd.
Ook onze bedijfsnaam "Pimp my hair" is sinds 2005 officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Kopiëen of bedrijfsnamen die teveel op onze naam lijken zullen niet door ons of door de Kamer van Koophandel worden geaccepteerd. Mocht dit wel gebeuren, dan zullen wij genoodzaakt om juridische stappen te ondernemen.

Vragen

Vind u iets onduidelijk omschreven of u mist voor uw gevoel nog een stukje zekerheid, stuurt u ons gerust een email. Wij willen graag zo duidelijk en transparant mogelijk zijn, om teleurstellingen te voorkomen.