Pimp my hair - Rotterdam (Hoogvliet)

Kwaliteit boven alles

Pimp my hair is gespecialiseerd in het zetten van hogewaardige kwaliteits hair extensions.
Ik weet heel goed wat hair extensions voor je kunnen betekenen en draag zelf dan ook al 7 jaar hair extensions. Mijn doel, met Pimp my hair is een hoge kwaliteit hair extensions aan te bieden, voor een gunstige prijs.

kwaliteits hair extensions

Prijs, kwalteit en service staan bij mij hoog in het vaandel, alle soorten hair extensions heb ik dan ook de afgelopen jaren eerst getest door ze zelf te dragen. Wat ik zelf niet op mijn hoofd wil zal ik dus ook nooit verkopen. Mijn keuze is gevallen op de hair extensions van het merk Indian Gold, deze hair extensions zijn mooi vol, zacht van textuur en van een zeer hoge kwaliteit menselijk haar vervaardigd. Deze hair extensions hebben dan ook in tegenstelling tot het gross van de hair extensions weinig extra verzorging nodig.
Veel goedkope hair extensions -die vaak in toko's en via het internet worden verkocht- zijn tijdens de productie erg agressief behandeld; denk aan onder andere kleuren en permanenten. Deze hair extensions hebben tijdens het dragen dan ook erg veel verzorging nodig om het pluizen en klitten tegen te gaan. Goedkoop is hiermee uiteindelijk toch nog duurkoop.

Indian Gold - Hair Extensions

Groetjes,
Wendy

Contact gegevens

Wendy den Brinker
Stuur een email
Mobiel: 06-22562617
KvK-rotterdam: 24429528