Verzorging van Indian Gold hair extensions

Wassen

Om de dag. Dit zal een opeenhoping van natuurlijke oliŽn en vuil op de hoofdhuid en in het haar verminderen, welke de duurzaamheid van de hair extensions zal beïnvloeden.

Shampoo

Ons advies voor gegarandeerd mooi en zacht haar zijn de producten van L'Oréal Professionnel. Haarmaskers en crèmespoelingen kunnen onbeperkt gebruikt worden zonder dat de bondings eruit zullen glijden.

L'Oreal Professionnel Shampoo

Wassen

Borstel het haar voor het wassen altijd helemaal goed door. Was uw haar met de lengte mee en niet als een grote bos op het hoofd. Kam vervolgens met uw vingers de crèmespoeling of het haarmasker goed door. Zorg dat er geen resten shampoo of conditioner in het haar achter blijven.

Drogen

Met de handdoek: Dep of knijp de haren zachtjes droog. Niet Rossen!
Met de föhn: Het haar kan met de fühn of defuser in elk gewenst model gedroogd worden.

Borstelen

Het is zeer belangrijk om het haar regelmatig goed door te borstelen, ook over de waxjes. Zo krijgen oude uitgevallen haren geen kans om tussen uw hoofdhuid en de bonding te gaan klitten. Het borstelen kan uitsluitend met de ontwarborstel, een speciale extensions borstel. Indian Gold - Hair Extensions 2010Begin altijd vanuit de punten en borstel je weg omhoog tot aan de hoofdhuid. Ook voor u gaat douchen borstel dan even uw haar.
Tip: Voel af en toe aan de waxjes of de hair extensions netjes vrij hangen en niet in elkaar gedraaid zijn. Ook dit voorkomt een vervelende klitten partij.

Krul extensions

Heeft u gekruld haar dan is ons advies om uw haar voor het wassen helemaal goed door te borstelen en klitvrij te maken. Na het wassen kunt u er wat haarschuim en serum in doen en drogen zoals u dat gewend bent -zo op laten drogen of met de defuser-.
Als u 's ochtends wakker word, is de kans groot dat de krullen alle kanten opstaan. Wij adviseren om uw haar eerst met de ontwarborstel goed door te borstelen -dit gaat pluizen-, maar wanneer u het vervolgens met een plantenspuit een beetje vochtig te spuit, komen de krullen weer in zijn natuurlijke vorm terug.

Verzorgingsproducten

Alle verzorgingsproducten zoals mousse, serum en haarlak etc mogen onbeperkt gebruikt worden. Het product moet niet teveel alcohol bevatten, want droogt het haar uit.


Hair styling tools

Alle styling tools mogen onbeperkt gebruikt worden en zullen het haar niet aantasten.
Tip: Gebruik u na het wassen een klein beetje serum, dit zorgt voor extra verzorging, glans en zachtheid en tevens dat uw eigen haar en de hair extensions goed in elkaar vallen.
Tip: Gebruik eens voor een mooie glamour look een keramische krul of -steiltang. Deze keramische styling tools beschadigen het eigen haar niet en zorgen voor een prachtig gestyld kapsel.

Verven

Het is geen probleem om de Indian Gold hair extensions met uw eigen haar mee te kleuren. Houdt u er echter wel rekening mee dat de hair extensions reeds zijn behandeld en van een ander DNA afkomstig zijn. Het kan dus voorkomen dat de hair extensions iets anders zullen kleuren dan uw eigen haar. Ons advies is om eerst een proefplukje te verven, zodat u zeker bent van het juiste kleur resultaat.