Veel gestelde vragen

Staat uw antwoord erbij?

Bent u geïnteresseerd, maar zit u nog met vragen over hair extensions of onze werkwijze? Neem gerust contact op. Misschien is uw vraag al zelfs beantwoord! Hieronder vind u de meest gestelde vragen.

Is Pimp my hair een onderneming?

Ja, alle Pimp my hair kapsters staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. U kunt hierover meer vinden op de contact pagina.

Indian Gold - Hair Extensions

Hoeveel hair extensions heb ik nodig?

Dat hangt af van een paar factoren, zoals het haartype en -dikte als mede de hoeveelheid haar wat op uw hoofd groeit. Natuurlijk hangt de hoeveelheid hair extensions ook af van de coupe die u voor ogen heeft en de hair extensions textuur, zoals natural straight, Body Wavy, Medium Wavy en Curly.
Voor mensen die nog nooit hair extensions hebben gehad, raden we overigens aan om niet meteen te beginnen met bijvoorbeeld 120 hair extensions, maar eerder met een volume van 70 à 80 hair extensions. We kunnen tijdens onze afspraak uw haar bekijken bekijken en pas daarna besluiten hoeveel hair extensions het beste bij u passen.

Hoelang blijven de hair extensions goed?

3 à 4 maanden, afhankelijk van de verzorging en hoe hard het eigen haar groeit. Na deze periode kunt u de hair extensions wel laten zitten, maar dit is niet bevordelijk voor het eigen haar.

Kan ik de hair extensions er zelf uithalen?

Nee, hier is een speciale tang en vloeistof voor nodig die ervoor zorgt dat het eigen haar niet beschadigd tijdens het verwijderen.

Wordt het haar beschadigd door de waxjes?

Nee, uw eigen haar zal niet beschadigen, wanneer de hair extensions op de juiste manier zijn ingezet, verzorgd en verwijderd worden.

Kan ik mijn haar gewoon borstelen?

Ja, u mag uw haar borstelen met een speciale ontwarborstel. Een gewone borstel kan de hair extensions eruit trekken. Gebruik zeker geen kam!

Is mijn haar gewoon te wassen?

Ja, het liefst om de dag.

Kan ik elk merk shampoo gebruiken?

Er zijn shampoos die beter niet gebruikt kunnen worden voor de hair extensions. Dit omdat ze een te hoge of te lage ph-waarde hebben en soms siliconen bevatten, dit komt vooral voor bij Pantene, kinder- en anti-roos shampoos. Ons advies is gebruik te maken van L'Oréal Professionnel serie Expert.

L'Oreal Professionnel Haarverzorging

Kan ik mijn verlengde haar in een staart doen?

Ja, dat kunt u gerust doen. Doordat de contouren van uw haar vrij blijven van hair extensions zullen deze niet zichtbaar zijn bij het dragen van een staart.

Mag ik mijn haar föhnen en stylen?

Ja, de hair extensions zijn 100% echt haar en u kunt uw styling tools gebruiken zoals u dat normaal ook doet.

Mag ik mijn haar verven?

Het haar kan wel naar een donkere kleur gebracht worden maar niet naar een lichtere kleur. De kwaliteit van het haar is erg goed en zal hier geen schade van ondervinden. Verf wel eerst een plukje om te zien hoe de kleur dekt.